ဌက္ေပ်ာသီးမ်ားမ်ားစားသုံးေပးပါက ေလၿဖတ္ၿခင္း၏ အႏၱရာယ္ကုိ ၂၄ ရာခုိင္ႏွဳန္း ေလွွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္ေႀကာင္း သိရသည္ ။
ၿဗိတိန္ႏုိင္ငံမွ ေလၿဖတ္ၿခင္းၿဖစ္စဥ္ သုေတသနအဖြဲ ့မွ ေဒါက္တာကလဲေဝၚလ္တန္ ဦးေဆာင္သည့္ေဆးသိပၸံသုေတသီတစ္စုသည္ ယင္းအႏၱရာယ္ကုိ ႀကဳိတင္တားဆီးႏုိင္ေသာ ဓာတ္စာမ်ားႏွင့္ပတ္သက္၍ ေလ့လာခဲ့ရာ ဌက္ေပ်ာသီးသည္ အေကာင္းဆုံးၿဖစ္ေႀကာင္းေတြ ့ရွိခဲ့သည္ ဌင္းတုိ ့၏ သုေတသနရလဒ္တြင္ ေဖာ္ၿပထားသည္ ။
ဌက္ေပ်ာသီးသည္ သဘာဝ ပုိတက္စီယမ္ဓာတ္ ႀကြယ္ဝေသာေႀကာင့္ ေလၿဖတ္ၿခင္းကုိ ကာကြယ္ေပးႏုိင္ၿခင္း ၿဖစ္သည္ ။ News
Mg Mandalay
https://www.facebook.com/mg.mandalay
https://www.facebook.com/mg.mandalay
0 မွတ္ခ်က္ေရးရန္:
Post a Comment