လာေရာက္အားေပးသည္အတြက္ အထူးေက်းဇူးတင္ပါသည္။
လာေရာက္လည္ပတ္ေသာ မိတ္ေဆြအေပါင္း ကာယသုခ စိတၱသုႏွစ္ပါးႏွင့္ျပည့္စံုၾကပါေစ မအားလပ္သည့္အတြက္ ကၽြန္ေတာ္စာမ်က္ႏွာ လွည့္မၾကည့္မိတာ ပရိတ္သတ္မ်ားအား အရမ္းအာနာပါတယ္ဗ်ာ။ ခြင့္လြတ္ေပးႏိုင္မည္လိုယံုၾကည္ပါတယ္။ လိုအပ္ခ်က္ေလး/ခံစားခ်က္ေလး ရွိရင္ မွန္႔မွာ ေျပာခဲ့ပါ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္၊။ ေမာင္၀ံသ (တနသၤာရီ)

July 30, 2015

ဌက္ေပ်ာသီး စားသုံးေပးပါက ေလၿဖတ္ၿခင္းကုိ ၂၄ ရာခုိင္ႏွဳန္းေလွွ်ာ့ခ်ႏုိင္




 ဌက္ေပ်ာသီးမ်ားမ်ားစားသုံးေပးပါက ေလၿဖတ္ၿခင္း၏ အႏၱရာယ္ကုိ ၂၄ ရာခုိင္ႏွဳန္း ေလွွ်ာ့ခ်ေပးႏုိင္ေႀကာင္း သိရသည္ ။

ၿဗိတိန္ႏုိင္ငံမွ ေလၿဖတ္ၿခင္းၿဖစ္စဥ္ သုေတသနအဖြဲ ့မွ ေဒါက္တာကလဲေဝၚလ္တန္ ဦးေဆာင္သည့္ေဆးသိပၸံသုေတသီတစ္စုသည္ ယင္းအႏၱရာယ္ကုိ ႀကဳိတင္တားဆီးႏုိင္ေသာ ဓာတ္စာမ်ားႏွင့္ပတ္သက္၍ ေလ့လာခဲ့ရာ ဌက္ေပ်ာသီးသည္ အေကာင္းဆုံးၿဖစ္ေႀကာင္းေတြ ့ရွိခဲ့သည္ ဌင္းတုိ ့၏ သုေတသနရလဒ္တြင္ ေဖာ္ၿပထားသည္ ။

ဌက္ေပ်ာသီးသည္ သဘာဝ ပုိတက္စီယမ္ဓာတ္ ႀကြယ္ဝေသာေႀကာင့္ ေလၿဖတ္ၿခင္းကုိ ကာကြယ္ေပးႏုိင္ၿခင္း ၿဖစ္သည္ ။ News

0 မွတ္ခ်က္ေရးရန္:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...